Unit10Internet

第九、十章单元测验

1、单选题:
‌If you go to the western suburbs of the city, you       a lot of new buildings. ‏‌‏
选项:
A: will see
B: have seen
C: see
D: are going to see
答案: 【 will see

2、单选题:
‍I don’t know if it       or not tomorrow.‏‍‏
选项:
A: will snow
B:  snows
C: has snowed
D: is snowing
答案: 【 will snow

3、单选题:
​She has bought some cloth, she       herself a dress.​​​
选项:
A:  makes
B:  is going to make
C:  would make
D: has made
答案: 【  is going to make

4、单选题:
 Tom: This is a terribly heavy box.              ‏‎John: I       you to carry it. ‏‎‏
选项:
A: will help
B: am going to help
C:  had better to help 
D: had rather help
答案: 【 will help

5、单选题:
They will go to work in the countryside when they       school next year.‏‎‏
选项:
A: will leave
B: will have leave
C: are leaving
D: leave
答案: 【 leave

6、单选题:
‌If it       tomorrow, we won’t go to the school farm. ‏‌‏
选项:
A: is to rain
B: will be raining
C:  will rain
D: rains
答案: 【 rains

7、单选题:
‎The football match       when the rain poured down.​‎​
选项:
A: started
B: would start
C: had started
D: will start 
答案: 【 would start

8、单选题:
‎I wondered whether dinner       ready.‍‎‍
选项:
A: was
B: would be
C: had been
D: will be
答案: 【 would be

9、单选题:
‎ Before long, he       all about the matter.‎‎‎
选项:
A:  forgets
B: has forgotten
C:  would forget 
D: will forget
答案: 【  would forget 

10、单选题:
‍He said if he had time, he       to the cinema that night.‌‍‌
选项:
A: went 
B: would go
C: had gone 
D: will go
答案: 【 would go

11、单选题:
We won’t go until you       soon.‎‎‎
选项:
A: are coming
B: came
C: would come 
D: come
答案: 【 come

12、单选题:
We       for a doctor if you       not better in the evening.‏‏‏
选项:
A:  will send; are 
B:  sent; were
C: send; are
D: would send; were
答案: 【 would send; were

Unit12HappinessandSuccess

第十一十二章单元测验

1、单选题:
‍Ever since Zhang Daqian’s paintings went on exhibit, there __

剩余75%内容付费后可查看

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注