大学MOOC 大学英语2[171102115](兰州交通大学)1002076006 最新慕课完整章节测试答案
Unit10Internet
第九、十章单元测验
1、单选题:
If you go to the western suburbs of the city, you a lot of new buildings.
选项:
A: will see
B: have seen
C: see
D: are going to see
答案: 【 will see】
2、单选题:
I don’t know if it or not tomorrow.
选项:
A: will snow
B: snows
C: has snowed
D: is snowing
答案: 【 will snow】
3、单选题:
She has bought some cloth, she herself a dress.
选项:
A: makes
B: is going to make
C: would make
D: has made
答案: 【 is going to make】
4、单选题:
Tom: This is a terribly heavy box. John: I you to carry it.
选项:
A: will help
B: am going to help
C: had better to help
D: had rather help
答案: 【 will help】
5、单选题:
They will go to work in the countryside when they school next year.
选项:
A: will leave
B: will have leave
C: are leaving
D: leave
答案: 【 leave】
6、单选题:
If it tomorrow, we won’t go to the school farm.
选项:
A: is to rain
B: will be raining
C: will rain
D: rains
答案: 【 rains】
7、单选题:
The football match when the rain poured down.
选项:
A: started
B: would start
C: had started
D: will start
答案: 【 would start】
8、单选题:
I wondered whether dinner ready.
选项:
A: was
B: would be
C: had been
D: will be
答案: 【 would be】
9、单选题:
Before long, he all about the matter.
选项:
A: forgets
B: has forgotten
C: would forget
D: will forget
答案: 【 would forget 】
10、单选题:
He said if he had time, he to the cinema that night.
选项:
A: went
B: would go
C: had gone
D: will go
答案: 【 would go】
11、单选题:
We won’t go until you soon.
选项:
A: are coming
B: came
C: would come
D: come
答案: 【 come】
12、单选题:
We for a doctor if you not better in the evening.
选项:
A: will send; are
B: sent; were
C: send; are
D: would send; were
答案: 【 would send; were】
Unit12HappinessandSuccess
第十一十二章单元测验
1、单选题:
Ever since Zhang Daqian’s paintings went on exhibit, there __
