大学MOOC 大学英语2(普系)(山西大学商务学院)1450325388 最新慕课完整章节测试答案
1. An impressive English lesson-1
文章目录
1.4 Quiz
1、判断题:
The author thinks that students' language deficits should be blamed on schools because the schools never teach grammar.
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误】
2、判断题:
The schools fail to set high standards of English proficiency because the younger teachers don't want to be tedious oddities in eyes of students.
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误】
3、判断题:
The son feels curious about his father's grammar lesson because his father handles different parts of speech in a sentence and discussed their specific grammatical functions delicately.
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确】
4、判断题:
The author uses "road map" and "car" to describe grammar and vocabulary.
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确】
5、判断题:
Both the interjection "whoa!" in paragraph 4 and paragraph 17 are used in the same situations and with the same feelings.
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误】
6、填空题:
Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.To the son, his father is a _________ oddity.
答案: 【 tedious】
7、填空题:
Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.The son seems __________ to his father who is absorbed in the rules of grammar.
答案: 【 allergic】
8、填空题:
Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text. students should be able to distinguish between their / there / they're or the ____ difference between complimentary and complementary.
答案: 【 distinctive】
9、填空题:
Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.The students unfairly bear the bulk of _________ for these knowledge deficits.
答案: 【 criticism】
10、填空题:
Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text. Blame for the __________ of this language deficit should be thrust upon our schools.
答案: 【 scandal】
11、填空题:
Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Schools should be setting high standards of English language ____________.
答案: 【 proficiency】
12、填空题:
Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.The younger teachers themselves evidently have little knowledge of these vital structures of language because they also went without ____ to them.
答案: 【 exposure】
13、填空题:
Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Out of _________, the son asked his father if words had names for their use and functions.
答案: 【 curiosity】
14、填空题:
Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Within the span of a 10-minute drive, the son had learned from _______ to the major parts of speech in a sentence.
答案: 【 scratch】
15、填空题:
Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Learning grammar and a good vocabulary is just like driving with a road map in a ________ car.
答案: 【 well-conditioned】
16、填空题:
Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.The road map guids your journey to your __________, an excellent vehicle helps you to enjoy all of the sights and sounds along the way.
答案: 【 destination】
17、填空题:
Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Effective, precise and ____________ communication depends on grammar and vocabulary.
答案: 【 beneficial】
18、填空题:
Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text."If I were you,I wouldn't do that." This sentence is a _________ mood.
答案: 【 subjunctive】
19、填空题:
Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Grammar and a good vocabulary are essential ________ for the students, but they are not being taught in schools.
答案: 【 assets】
20、填空题:
Directions: Fill in the blank in the following sentence based on your understanding of the text."whoa" in the last paragragh shows the father's _________ toward his son.
答案: 【 surprise pride】
2. An impressive English lesson-2
2.5 quiz
1、单选题:
________, he has earned himself a lot of respect, yet he is always modest and accessible.
选项:
A: With all his profound knowledge accessible
B: Through all his profound knowledge
C: With his all profound knowledge
D: By all his profound knowledge
答案: 【
