1. An impressive English lesson-1

1.4 Quiz

1、判断题:
​The author thinks that students' language deficits should be blamed on schools because the schools never teach grammar.‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

2、判断题:
‎The schools fail to set high standards of English proficiency because the younger teachers don't want to be tedious oddities in eyes of students.‏
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

3、判断题:
​The son feels curious about his father's grammar lesson because his father handles different parts of speech in a sentence and discussed their specific grammatical functions delicately.‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

4、判断题:
‎The author uses "road map" and "car" to describe grammar and vocabulary.‏
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

5、判断题:
‎Both the interjection "whoa!" in paragraph 4 and paragraph 17 are used in the same situations and with the same feelings.‌
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

6、填空题:
‎Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.‏‎To the son, his father is a _________ oddity.‏
答案: 【 tedious

7、填空题:
‏Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.‏‏The son seems __________ to his father who is absorbed in the rules of grammar.‏
答案: 【 allergic

8、填空题:
‎Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.‌‎ students should be able to distinguish between their / there / they're or the  ____ difference between complimentary and complementary.   ‌
答案: 【 distinctive

9、填空题:
‏Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.‍‏The students unfairly bear the bulk of _________ for these knowledge deficits.‍
答案: 【 criticism

10、填空题:
‎Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.‏‎ Blame for the __________ of this language deficit should be thrust upon our schools.‏
答案: 【 scandal

11、填空题:
‍Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.‏‍Schools should be setting high standards of English language ____________.‏
答案: 【 proficiency

12、填空题:
‎Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.‏‎The younger teachers themselves evidently have little knowledge of these vital structures of language because they also went without  ____ to them.‏
答案: 【 exposure

13、填空题:
‍Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.‌‍Out of _________, the son asked his father if words had names for their use and functions.‌
答案: 【 curiosity

14、填空题:
‍Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.‍‍Within the span of a 10-minute drive, the son had learned from _______ to the major parts of speech in a sentence.‍
答案: 【 scratch

15、填空题:
​Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.​​Learning grammar and a good vocabulary is just like driving with a road map in a ________ car.​
答案: 【 well-conditioned

16、填空题:
​Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.‍​The road map guids your journey to your __________, an excellent vehicle helps you to enjoy all of the sights and sounds along the way.‍
答案: 【 destination

17、填空题:
‏Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.​‏Effective, precise and ____________ communication depends on grammar and vocabulary.​
答案: 【 beneficial

18、填空题:
‌Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.‏‌"If I were you,I wouldn't do that." This sentence is a _________ mood.‏
答案: 【 subjunctive

19、填空题:
‎Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.‎‎Grammar and a good vocabulary are essential ________ for the students, but they are not being taught in schools.‎
答案: 【 assets

20、填空题:
‌Directions: Fill in the blank in the following sentence based on your understanding of the text.‎‌"whoa" in the last paragragh shows the father's _________ toward his son.‎
答案: 【 surprise pride

2. An impressive English lesson-2

2.5 quiz

1、单选题:
‌________, he has earned himself a lot of respect, yet he is always modest and accessible.‌
选项:
A: With all his profound knowledge  accessible
B: Through all his profound knowledge
C: With his all profound knowledge
D: By all his profound knowledge
答案: 【

剩余75%内容付费后可查看

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注