大学MOOC 高级写作1(史云松)(南京理工大学紫金学院)1452169253 最新慕课完整章节测试答案
Pre-class Study Resources I
文章目录
- Pre-class Study Resources I
- Week 1 Course Introduction and an Overview of the Semester
- Week 1-3 Narration
- Week 13 Introduction to Argumentation
- Week 14 Elements of an Argument
- Week 15 Writing Arguments
- Week 4-6 Description
- Week 7-1 Examples in Essay Writing
- Week 7-2 Definition
- Week 8-1 Process Analysis
- Week 8-2 Cause and Effect
- Week 9-1 Categorization
- Week 9-2 Comparison and Contrast
A Quiz to Differentiate Synonyms
1、单选题:
We are going to ___________ the kitchen by ten feet this year.
选项:
A: extend
B: expand
C: increase
D: develop
答案: 【 extend】
2、单选题:
They want to ___________ their sales by ten per cent next year.
选项:
A: extend
B: increase
C: expand
D: enlarge
答案: 【 increase 】
3、单选题:
The metal will __________ when we heat it.
选项:
A: extend
B: increase
C: broaden
D: expand
答案: 【 expand】
Week 1 Course Introduction and an Overview of the Semester
A Quiz
Week 1-3 Narration
A Quiz about Narrative Techniques
1、单选题:

Which will be the correct logical order of the sentences?
选项:
A: b, a, c, d
B: a, c, b, d
C: b, c, a, d
D: d, c, b, a
答案: 【 b, c, a, d】
2、单选题:

Which will be the correct logical order of the sentences?
选项:
A: b, a, d, c
B: a, b, c, d
C: c, a, b, d
D: a, b, d, c
答案: 【 b, a, d, c】
3、单选题:
How does the writer inform the reader?
选项:
A: By following a chronological order.
B: By following a spatial order.
C: By using flashbacks.
D: By using flash-forwards.
答案: 【 By following a chronological order.】
4、单选题:
From whose perspective does the writer tell the story?
选项:
A: 1st person narrator
B: 2nd person narrator
C: 3rd person narrator
D: 1st person plural narrator
答案: 【 3rd person narrator】
A Quiz on Transitions of Time and Sequence
1、单选题:

选项:
A: above all
B: at first
C: first of all
D: at last
答案: 【 at first】
2、单选题:
Blank 4
选项:
A: Even so
B: As a result
C: Subsequently
D: Eventually
答案: 【 Even so】
3、单选题:
Blank 2
选项:
A: At last
B: Second
C: Next
D: At first
答案: 【 At last】
4、单选题:
Blank 3
选项:
A: Instantly
B: Meanwhile
C: For a few seconds
D: Finally
答案: 【 For a few seconds】
Week 13 Introduction to Argumentation
A Quiz about Common Terms
1、单选题:
What is the central claim in an argument?
选项:
A: It is an important subject that people are arguing about.
B: It is a statement that expresses the writer’s view about the topic.
C: It is the topic sentence of a paragraph in the essay.
D: It is a particular subject matter the writer considers.
答案: 【 It is a statement that expresses the writer’s view about the topic.】
2、多选题:
Which of the following is true about evidence?
选项:
A: Evidence should be relevant to the claim.
B: Evidence may be irrelevant to the claim.
C: Evidence should be trustworthy.
D: Evidence may include an experiment we can replicate ourselves.
答案: 【 Evidence should be relevant to the claim. ;
Evidence should be trustworthy. ;
Evidence may include an experiment we can replicate ourselves. 】
A Quiz about Steps and Strategies
1、单选题:
Which is the correct arrangement of steps in argumentation?
选项:
A: 1) persuading the audience 2) arguing the point 3) making a case
B: 1) making a case2) arguing the point 3) persuading the audience
C: a) arguing the point b) persuading the audience c) making a case
D: 1) making a case 2) persuading the audience3) arguing the point
答案: 【 1) making a case2) arguing the point 3) persuading the audience 】
2、单选题:
What strategy is generally used at first in argumentation?
选项:
A: Clarifying problems and articulating a coherent perspective.
B: Acknowledging different viewpoints.
C: Pointing out a common ground to settle matters.
D: Appealing to your readers and motivate them to act.
答案: 【 Clarifying problems and articulating a coherent perspective.】
A Quiz to Distinguish Facts and Opinions
1、单选题:
Which of the following statements are OPINIONS?
选项:
A: Girls tend to drop out of math classes sooner than boys.
B: Hiroshima was the primary target of the first atomic bomb mission.
C: The gift of time is the gift of life, forever, if we know how to receive it.
D: The Chinese population represents about one fifth of the world’s population.
答案: 【 The gift of time is the gift of life, forever, if we know how to receive it.】
2、单选题:
What is true about FACTS?
选项:
A: They are open for debating.
B: They are statements that can be verified.
C: They are statements of personal beliefs.
D: They can be verified by observation or experimentation.
答案: 【 They can be verified by observation or experimentation.】
Week 14 Elements of an Argument
A Quiz about Supports
1、多选题:
Which of the following can serve as convincing evidence to support a claim?
选项:
A: Facts and statistics.
B: Quotations from authorities.
C: Personal experience.
D: Circular reasoning.
答案: 【 Facts and statist
