Pre-class Study Resources I

A Quiz to Differentiate Synonyms

1、单选题:
‌We are going to ___________ the kitchen by ten feet this year. ‌
选项:
A: extend
B: expand 
C: increase 
D: develop
答案: 【 extend

2、单选题:
​They want to ___________ their sales by ten per cent next year. ‎
选项:
A: extend 
B: increase 
C: expand 
D: enlarge
答案: 【 increase 

3、单选题:
‎The metal will __________ when we heat it. ‌
选项:
A: extend
B: increase 
C: broaden
D: expand
答案: 【 expand

Week 1 Course Introduction and an Overview of the Semester

A Quiz

Week 1-3 Narration

A Quiz about Narrative Techniques

1、单选题:

‍Which will be the correct logical order of the sentences?

​选项:
A: b, a, c, d
B: a, c, b, d
C: b, c, a, d
D: d, c, b, a
答案: 【 b, c, a, d

2、单选题:

‎Which will be the correct logical order of the sentences?

‌选项:
A: b, a, d, c
B: a, b, c, d
C: c, a, b, d
D: a, b, d, c
答案: 【 b, a, d, c

3、单选题:
‍How does the writer inform the reader?‎
选项:
A: By following a chronological order.
B: By following a spatial order.
C: By using flashbacks.
D: By using flash-forwards.
答案: 【 By following a chronological order.

4、单选题:
‎From whose perspective does the writer tell the story?‏
选项:
A: 1st person narrator
B: 2nd person narrator
C: 3rd person narrator
D: 1st person plural narrator
答案: 【 3rd person narrator

A Quiz on Transitions of Time and Sequence

1、单选题:

‏选项:
A: above all
B: at first
C: first of all
D: at last
答案: 【 at first

2、单选题:
‏Blank 4‎
选项:
A: Even so
B: As a result
C: Subsequently
D: Eventually
答案: 【 Even so

3、单选题:
​Blank 2‎
选项:
A: At last
B: Second
C: Next
D: At first
答案: 【 At last

4、单选题:
‏Blank 3‍
选项:
A: Instantly
B: Meanwhile
C: For a few seconds
D: Finally
答案: 【 For a few seconds

Week 13 Introduction to Argumentation

A Quiz about Common Terms

1、单选题:
​What is the central claim in an argument?‌
选项:
A: It is an important subject that people are arguing about.
B: It is a statement that expresses the writer’s view about the topic.
C: It is the topic sentence of a paragraph in the essay.
D: It is a particular subject matter the writer considers.
答案: 【 It is a statement that expresses the writer’s view about the topic.

2、多选题:
‏Which of the following is true about evidence?‍
选项:
A: Evidence should be relevant to the claim.
B: Evidence may be irrelevant to the claim. 
C: Evidence should be trustworthy.
D: Evidence may include an experiment we can replicate ourselves.
答案: 【 Evidence should be relevant to the claim. ;
Evidence should be trustworthy. ;
Evidence may include an experiment we can replicate ourselves.

A Quiz about Steps and Strategies

1、单选题:
​Which is the correct arrangement of steps in argumentation?‏
选项:
A: 1) persuading the audience 2) arguing the point  3) making a case
B: 1) making a case2) arguing the point 3) persuading the audience
C: a) arguing the point b) persuading the audience c) making a case
D: 1) making a case 2) persuading the audience3) arguing the point
答案: 【 1) making a case2) arguing the point 3) persuading the audience

2、单选题:
‏What strategy is generally used at first in argumentation?‌
选项:
A: Clarifying problems and articulating a coherent perspective.
B: Acknowledging different viewpoints.
C: Pointing out a common ground to settle matters.
D: Appealing to your readers and motivate them to act.
答案: 【 Clarifying problems and articulating a coherent perspective.

A Quiz to Distinguish Facts and Opinions

1、单选题:
‏Which of the following statements are OPINIONS?‍
选项:
A: Girls tend to drop out of math classes sooner than boys.
B: Hiroshima was the primary target of the first atomic bomb mission.
C: The gift of time is the gift of life, forever, if we know how to receive it.
D: The Chinese population represents about one fifth of the world’s population.
答案: 【 The gift of time is the gift of life, forever, if we know how to receive it.

2、单选题:
‎What is true about FACTS? ‌
选项:
A: They are open for debating.
B: They are statements that can be verified.
C: They are statements of personal beliefs.
D: They can be verified by observation or experimentation.
答案: 【 They can be verified by observation or experimentation.

Week 14 Elements of an Argument

A Quiz about Supports

1、多选题:
‎Which of the following can serve as convincing evidence to support a claim?‍
选项:
A: Facts and statistics.
B: Quotations from authorities.
C: Personal experience.
D: Circular reasoning.
答案: 【 Facts and statist

剩余75%内容付费后可查看

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注