Unit 1

Ex_Activity 3_passage1

1、单选题:
‌capacity  n.  (Para. 2) ‍
选项:
A: the ability to learn or retain knowledge
B: the maximum amount that can be contained
C: the position in which one functions
D: null
答案: 【 the ability to learn or retain knowledge

2、单选题:
‏channel  v.  (Para. 3)‎
选项:
A: to make or cut channels in (something) 
B: to cut a deep line on the surface of something
C: to direct something through a course
D: null
答案: 【 to direct something through a course

3、单选题:
‎prompt  v.  (Para. 4)‏
选项:
A: to cause somebody to do something
B: to refresh the memory of somebody
C: to remind somebody of the words that he is to say
D: null
答案: 【 to cause somebody to do something

4、单选题:
‎literal  adj. (Para. 11)‌
选项:
A: relating to literature
B: actual, true
C: avoiding exaggeration
D: null
答案: 【 actual, true

Ex_Activity 4_passage1

1、单选题:
‍Adults visualize worst-case scenarios all day long.‎
选项:
A: actions for a part of a play or film
B: natural features of an area
C: written pieces to outline stories
D: events that are likely to occur
答案: 【 events that are likely to occur

2、单选题:
‌People who habitually access their imagination are often hailed by their colleagues as “geniuses”.‎
选项:
A: acknowledged
B: signaled
C: greeted
D: compared
答案: 【 acknowledged

3、单选题:
‌As a child, you instinctively used your imagination as it was intended.‌
选项:
A: clumsily
B: naturally
C: meaningfully
D: frequently
答案: 【 naturally

4、单选题:
‏To make ourselves come true we need to develop the strength to dream.​
选项:
A: attain what we desire
B: understand ourselves
C: be honest with ourselves
D: know our real values
答案: 【 attain what we desire

5、单选题:
‍Dreaming, in its proactive sense, is strong work.‌
选项:
A: effective
B: productive
C: initiative
D: positive
答案: 【 initiative

Ex_Activity 5_passage2

1、单选题:
‍In describing the 25-year-old kid, the author intends to tell readers ________.‌
选项:
A: what factors are necessary for one’s success
B: how a person can make a change about his life
C: what one has to experience in order to succeed
D: how a person is respected for his achievements
答案: 【 how a person can make a change about his life

2、单选题:
​By saying “The road to success is always under construction” (Line 4, Para. 4), the author implies that ________.​
选项:
A: there is no end for success
B: success must be proved by results
C: only effort can lead to success
D: it is a long way to achieve success
答案: 【 there is no end for success

3、单选题:
‎Which of the following is closest to the definition of power given by the author in paragraph 6?‏
选项:
A: The ability to impose your perceptions on other people.
B: The ability to share your emotions with other people.
C: The ability to define your needs and the needs of others.
D: The ability to make what you desire happen as you wish.
答案: 【 The ability to make what you desire happen as you wish.

4、单选题:
‍According to the author, power at the present time is mainly derived from ________.‍
选项:
A: capital
B: heritage
C: knowledge
D: physiology
答案: 【 knowledge

5、单选题:
‎What is the major reason to prevent some people from being successful?‍
选项:
A: They do not have the ability to put their ideas into action.
B: They do not have the special gifts of successful people.
C: They do not have knowledge to develop their ability.
D: They do not have the positive thinking for actions.
答案: 【 They do not have the ability to put their ideas into action.

6、单选题:
​Which of the following can be regarded as internal communication?‏
选项:
A: Talking on the phone.
B: Thinking what to do.
C: Staring at a puzzle.
D: Looking at a picture.
答案: 【 Thinking what to do.

7、单选题:
‌At the end of paragraph 13, the author mentions several people to imply they are all ________.‏
选项:
A: influential in the process of changing the world
B: successful people with extraordinary experience
C: excellent at communication
D: well-known leaders in history
答案: 【 excellent at communication

8、填空题:
‌According to the author, the level of our success depends on our ability to __________________________.​
答案: 【 communicate

9、填空题:
‍What happens in our life does not affect how we feel, but it is our ____________________ of what happens that does.‌
答案: 【 interpretation

10、填空题:
​Once you have taken actions toward your goal, the next step is to be keen to notice the ____________________ and results of your actions.​
答案: 【 responses to

Ex_Activity 8_passage2

1、单选题:
‏internal  adj.‌‏【1】happening within a country or an organization‌‏【2】inside one’s body‌‏【3】existing in one’s mind‌‏‌‏Through the efforts of the doctors, his internal bleeding was finally stopped.‌
选项:
A: happening within a country or an organization
B: inside one’s body
C: existing in one’s mind
D: null
答案: 【 inside one’s body

2、单选题:
‏The Minister of Foreign Affairs declared that everything concerning Taiwan is an internal matter of China.‏
选项:
A: happening within a country or an organization
B: inside one’s body
C: existing in one’s mind
D: null
答案: 【 happening within a country or an organization

3、单选题:
‏If your internal image of yourself is negative, it’s most likely that you will stay away from success.‎
选项:
A: happening within a country or an organization
B: inside one’s body
C: existing in one’s mind
D: null
答案: 【 existing in one’s mind

4、单选题:
​interpret  v.‌​【1】to translate orally from one language to another‌​【2】to explain what is not easy to understand‌​【3】to understand the intended meaning of‌​‌​In his book A Brief History of Time, Stephen Hawking tries to interpret the complex theory about the universe in simple ideas.‌
选项:
A: to translate orally from one language to another
B: to explain what is not easy to understand
C:

剩余75%内容付费后可查看

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注