第1讲 Quick work

测试

1、单选题:
‎ Dan has been worried all week and he's ______ worried. ‍
选项:
A:  even 
B:  still
C: yet 
D:  anymore 
答案: 【  still

2、单选题:
‎ The police ______ Dan's bicycle. ‏
选项:
A:  had been finding 
B: had been found   
C:  had found 
D: have been finding 
答案: 【  had found 

3、单选题:
‌ ______ was the bicycle picked up? In a small village. ‌
选项:
A:  Where 
B:  Why
C: What 
D: When 
答案: 【  Where 

4、单选题:
‌ He never expected that ______ find the bicycle. ‏
选项:
A: to
B: to be
C: they
D: they would
答案: 【 they would

5、单选题:
‍ Someone ______ it twenty years ago. ‏
选项:
A: stolen 
B:  has stolen 
C: stole 
D: was stolen 
答案: 【 stole 

6、单选题:
‎ All the police at the station are ______ men. ‎
选项:
A: topical 
B: local   
C: native 
D: neighbourly 
答案: 【 local   

7、单选题:
‏The  police  wanted  Dan  to  call  at  the  station.  They  wanted  him  to  call ______ them. ‍‏‍
选项:
A: at
B: in
C: on
D: up
答案: 【 on

8、单选题:
‌ The bicycle was picked up four hundred miles away. It was ______ by a policeman. ‏‌‏
选项:
A:  picked 
B: found 
C: dropped
D: lifted  
答案: 【 found 

9、单选题:
‌ Dan was amused. He must have ______. ‏
选项:
A: shouted 
B:  cried  
C:  laughed 
D:  clapped  
答案: 【  laughed 

10、单选题:
‎ The bicycle was stolen. Dan was ______. ​
选项:
A:  robbed 
B: stolen   
C: taken 
D:  stealing 
答案: 【  robbed 

第2讲 Stop thief

测试

1、单选题:
‍ Roy Trenton used to drive a taxi. This means he ______ a taxi. ​
选项:
A:  has stopped driving 
B:  is used to driving 
C:  got used to driving
D:  still drives 
答案: 【  has stopped driving 

2、单选题:
‎ He noticed two thieves ______ out of a shop. ‍
选项:
A:  to come 
B:  are coming  
C:  in coming 
D:  come 
答案: 【  come 

3、单选题:
‎Which thief got a fright? ______ with the money. ‏
选项:
A: He
B: Him
C: That
D: The one
答案: 【 The one

4、单选题:
​ He got such a fright. He was ______ frightened. ‌
选项:
A: so
B: such
C: such a
D: a so
答案: 【 so

5、单选题:
‍ The car was easy to recognize, so it wasn't ______ difficult for the police to catch the thieves. ‍‍‍
选项:
A: much
B: very
C: many
D: too
答案: 【 too

6、单选题:
‌ He hasn't regretted it. He ______ it. ‍
选项:
A: isn't sorry about 
B: doesn't pity 
C: isn't pleased with 
D:  doesn't laugh about 
答案: 【 isn't sorry about 

7、单选题:
‎It's very ______ to drive a bus. ‎
选项:
A:  excited 
B: exciting  
C:  excite 
D:  excitedly 
答案: 【 exciting  

8、单选题:
​ Roy drove the bus ______ at the thieves. ‍
选项:
A:  directly 
B: immediately   
C: at once 
D:  soon 
答案: 【  directly 

9、单选题:
‌ The thief dropped the bag. He ______. ‏
选项:
A: let it 
B:  left it   
C: fell it 
D:  let it fall 
答案: 【  let it fall 

10、单选题:
‌ The thieves' car was battered because Roy ______. ‌
选项:
A: saw it 
B: rang the police 
C:  recognized it 
D: hit it
答案: 【 hit it

第3讲 Across the channel

Across the channel

1、单选题:
‌ She is sure to succeed. Many people feel sure ______ it. ‎
选项:
A: to
B: for
C: in
D: of
答案: 【 of

2、单选题:
‌He will be watching her anxiously ______ she swims the long distance to England. ‎‌‎
选项:
A: though meanwhile
B: meanwhile   
C:  while 
D:  during 
答案: 【  while 

3、单选题:
‍ ______ does she intend to take short rests? Every two hours. ‎
选项:
A: Since when 
B: How long   
C:  How much 
D:  How often 
答案: 【  How often 

4、单选题:
‎ Debbie's friends will be on the coast. That's where ______ of them will be. ‏‎‏
选项:
A: more
B: the most
C: most
D: the more
答案: 【 the more

5、单选题:
​ Debbie's mother will be ______ the crowd. ​
选项:
A:  between
B: beside  
C:  among 
D: around 
答案: 【  among 

6、单选题:
‌Debbie hopes to ______ a new world record. ‏
选项:
A: do
B: make
C: build
D: fix
答案: 【 make

7、单选题:
‌She is sure to succeed. She's sure to be ______. ‍
选项:
A: successful 
B: success 
C:  succession 
D: a succession 
答案: 【 successful 

8、单选题:
‏ Mr. Hart has trained her. He's her ______.   ‏
选项:
A: leader 
B: guide  
C: trainee 
D:  instructor 
答案: 【  instructor 

9、单选题:
‎He'll be watching anxiously. He'll feel ______. ‎
选项:
A: sad
B: unhappy
C: worried
D: thoughtful
答案: 【 thoughtful

10、单选题:
‎She'll  take  short  rests  every  two  hours.  She  will  ______  every  two hours‎‎‎
选项:
A: stay
B: remain
C: relax
D: sleep
答案: 【 sleep

第4讲 Everything except the weather

Everything except the weather

1、单选题:
‍ Harrison had made plans ______ he returned to England. ‍
选项:
A: before
B: when
C: as soon as
D: after
答案: 【 before

2、单选题:
​He acted ______ he had never lived in England before. ‌
选项:
A: as though 
B: like
C: as
D: even if
答案: 【 as though 

3、单选题:
‌ It was more than he could bear. He couldn't bear it ______. ‏
选项:
A: more
B: longer
C: any longer
D: no more
答案: 【 any longer

4、单选题:
‎ He had hardly had time to settle down ______ he sold the house and left the country. ‏‎‏
选项:
A: than
B: when
C: as soon as
D: after
答案: 【 after

5、单选题:
‌ When  did he ______? He left immediately. ‍
选项:
A: live
B: left
C: leaves
D: leave
答案: 【 leave

6、单选题:
​Harrison retired in England. So ______ a job. ‏
选项:
A: he was going to get
B: he had 
C: he would have 
D:  he didn't have 
答案: 【  he didn't have 

7、单选题:
‌ He wanted to settle down in the country. He wanted to ______. ‍
选项:
A: rest there 
B: live there permanently  
C:  live there for a while  
D: go there for a visit 
答案: 【 live there permanently  

8、单选题:
‍It rained continually. It ______. ‏
选项:
A: stopped occasionally 
B: never stopped 
C:  hardly rained at all 
D: never rained 
答案: 【 stopped occasionally 

9、单选题:
​ He______ as if he had never lived in England before. ​
选项:
A: made 
B: did
C:  conducted 
D: behaved 
答案: 【 behaved 

10、单选题:
‍ It was more than he could bear. He couldn't ______ it. ‌
选项:
A:   suffer 
B: put up 
C:  carry 
D: stand 
答案: 【 stand 

第5讲 Not very musical

Not very musical

1、单选题:
​We stopped at a square ______have a rest. ‍
选项:
A: so to
B: in order
C: in order that 
D:  in order to 
答案: 【  in order to 

2、单选题:
‌ We went to have a look at him. We wanted to ______him. ‎
选项:
A: have
B: see
C: look
D: have seen
答案: 【 see

3、单选题:
​ Did it ______out of the basket? ​
选项:
A: rose
B: rise
C: raise
D: risen
答案: 【 rise

4、单选题:
‏We were very much surprised. We were ______surprised. ​
选项:
A: more
B: many
C: most
D: the most
答案: 【 most

5、单选题:
‎ It could not tell the difference between Indian music and jazz. It ______. ‏
选项:
A:  might not 
B: may not 
C: must not 
D: wasn't able to 
答案: 【 wasn't able to 

6、单选题:
‎He began to play a tune. It was a nice ______. ‎
选项:
A:  melody 
B: music 
C: echo. 
D: harmony   
答案: 【  melody 

7、单选题:
​It was covered with coins. There were coins ______it. ‏
选项:
A: in
B: over
C: under
D: all over
答案: 【 over

8、单选题:
​The songs are popular. like them: ‏
选项:
A: The people 
B: The country people 
C: The folk 
D:  Many people   
答案: 【  Many people   

9、单选题:
​The snake, however, continued to dance .______the snake continued to dance. ‍
选项:
A: But
B: So
C: Though
D: Even
答案: 【 But

10、单选题:
‏ We had our first glimpse of the snake. We ______. ‏
选项:
A: saw it   
B: looked at it   
C: saw it for a moment 
D: stared at it  
答案: 【 saw it for a moment 

第6讲 Over the South Pole

Over the South Pole

1、单选题:
‏ Did the mountains______ far below? ‎
选项:
A: lie
B: lay
C: laid
D: lain
答案: 【 lie

2、单选题:
‎It could only get over the mountains if it rose to 10,000  feet. This means it______ over the mountains.‍‎‍
选项:
A: would succeed in getting 
B: got
C: was able to get
D: had got
答案: 【 would succeed in getting 

3、单选题:
‎ The plane was then able to rise. This means it ______. ‍
选项:
A: could rise   
B:  might rise 
C:  might succeed in rising  
D: rose 
答案: 【 rose 

4、单选题:
‎Byrd knew that he would be able to reach the South Pole. It would be ______. ‎‎‎
选项:
A:  impossible   
B: necessary 
C:  able  
D: possible 
答案: 【 possible 

5、单选题:
‌He would be able to reach the Pole______ was 300  miles away. ‍
选项:
A:  which   
B: who
C: it
D: which it
答案: 【  which   

6、单选题:
​They soon______ serious trouble. ‍
选项:
A:  ran after 
B: followed 
C: had
D: ran
答案: 【 had

7、单选题:
‎   Byrd  at  once  ordered  them  to  do  this.  He  ordered  them  to  do  this ______. ‏‎‏
选项:
A: once
B: soon
C:  immediately 
D:  quickly 
答案: 【  immediately 

8、单选题:
‏The plane cleared the mountains. It ______them.    ‌
选项:
A:  covered 
B: cleaned 
C:  emptied 
D: flew over 
答案: 【 flew over 

9、单选题:
‍Byrd now knew he would be able to ______the South Pole.  ‍
选项:
A: arrive at   
B:  arrive     
C:  reach at 
D: reach in 
答案: 【 arrive at   

10、单选题:
‎There were no more mountains in sight. They ______. ‏
选项:
A:  were blind   
B: couldn't see 
C:  couldn't be seen 
D: were sightless&

剩余75%内容付费后可查看

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注